Badrumsrenovering i Östergötland

Vi har många års erfarenhet av badrumsrenoveringar vilket gör att vi kan specificera ärliga offerter till er. Vi hjälper er att förverkliga ert drömbadrum och oavsett vilka önskemål ni har ska vi se till att det blir gjort! Något man ska tänka på när man gör en badrumsrenovering är att det också är en stor investering, så att kombinera personlig smak och material av bra kvalité är något vi rekommenderar.

Badrumsrenovering i Östergötland

Vi har många års erfarenhet av badrumsrenoveringar vilket gör att vi kan specifiera en ärliga offerter till er. Vi hjälper er att förverkliga ert drömbadrum oavsett vilka önskemål ni har ska vi se till att det blir gjort! Något man ska tänka på när man gör en badrumsrenovering är att det också är en stor investering, så att kombinera personlig smak och material av bra kvalité är något vi rekommenderar.

Dags att renovera badrummet?

Behöver du en badrumsrenovering och någon som kan utföra det på bästa sätt? Då har du kommit rätt vi på Västerums Mur & Puts hjälper er med planering, rådgiving och utförande! Att renovera badrummet ökar värdet på din bostad och det är även en investering i dig själv. Därför arbetar vi tillsammans och tar fram en exklusiv och personlig lösning till badrumsrenoveringen.

Självklart är alla arbeten berättigade ROT-avdrag!

Kakel & Klinker

Västerums Mur & Puts är specialister på kakel & klinkers.

Vi är auktoriserade medlemmar i Plattsättnings- Entreprenörernas Riksförening och har våtrumsbehörighet. 

"PER-företagen går en speciell utbildning för att bli ett Auktoriserat företag. Auktorisationen innebär att PER-företagen genomgått en särskild utbildning omfattande ekonomi, juridik, teknik, kvalitet och miljö. De auktoriserade företagen har också en dokumenterad lång erfarenhet av stora och kvalificerade plattsättningsarbeten."

Skärkullen Västerum 615 92, Valdemarsvik
Mobil: 0705-92 32 65
Telefontid: vardagar 7-15

Renoverat Badrum
Ny Toalett I Badrum
Schackgolv
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Kontakta Västerums Mur & Puts

Telefontid: vardagar 7-17

Kontakta Västerums Mur & Puts

Telefontid: vardagar 7-17

Telefontid: vardagar 7-17

Stäng Facebook nyhetsflöde